99% - Procent færdiggørelse af forberedelse til forening
Danish Dutch English Finnish French German Irish Italian Norwegian Polish Portuguese Russian Spanish Swedish Turkish

Udskriv - Email

Håbet er lysegrønt


  22. marts 2013 | Peter Oscar Jainz


Nu er www.dyrepoliti.dk gået i luften.

 

Selv om vi stadig har masser af ideer til funktioner, og en del ting stadig er i støbeskeen, har vi nu fået et samlingspunkt, som vi regner med kan blive en meget aktiv medspiller i dannelsen af et dyrepoliti i Danmark.

Vi er ved at samle folk op på dette site, og inden længe vil det også blive muligt at tilmelde sig konkrete arbejdsgrupper, Arbejdsgrupper, der kommer på hårdt arbejde forud for vores egentlig stiftende generalforsamling.

De af vore brugere, der kunne tænke sig at deltage i disse arbejdsgrupper, som man i øvrigt kan læse mere om i "køreplan for foreningen", vil snart få et stærkt redskab til rådighed:

Der er ved at blive konstrueret et site specielt til disse arbejdsgrupper, hvor det vil være muligt at holde videomøder, planlægge projekter, have fælles kalender, og tilgang til mange andre ressourcer, som vi mener er vigtige, for at vi kan arbejde 100 % effektivt.

Der kommer meget mere om dette senere, lige så snart vi har den operationelle del af maskinen oppe at køre.

Status er lige nu, at der er rigtig mange kræfter i Danmark, der både har tid og ressourcer til at arbejde aktivt for dyrene.

HÅBET ER LYSEGRØNT!


Del


Copyright © Dyrepoliti.dk 2013 - Alle rettigheder forbeholdes
Betingelser og fortrolighedspolitik
Webmaster: Christopher Trung Paulsen | Kontakt mig her: webmaster@dyrepoliti.dk